Programma 2020

wallpaper FB3
Dit jaar verwelkomt het OKHD de deelnemers feestelijk in het indianendorp om een onvergetelijke 10de-verjaardag te vieren
Tijdens de hike naar de overnachtingsplaats is het de bedoeling dat jullie deels zelf bepalen welke route jullie gaan volgen naar de posten en welke dingen je onderweg gaat doen of bekijken en is er een klein deeltje tocht voor jullie uitgezet.

We willen jullie natuurlijk niet alles vertellen maar om toch een beetje een idee te hebben van wat we gaan doen kan je hier al even in het programma kijken.

Zaterdag
Op Zaterdagmiddag verzamelen we om 11.15 uur op de parkeerplaats van het Centrale HIT-terrein waar een aantal van ons op jullie staan te wachten om de bagage in ontvangst te nemen, vervolgens wordt je als koppel verwacht op het Centrale HIT terrein om jullie welkom te heten, aan te melden en jullie de eerste deel informatie te geven om het weekend te starten.
Daarna doen we een leuk spelletje zodat we elkaar wat beter leren kennen.
Op ons programma staan verder; het vertrek met de overnachtingsplaats (deze zal niet op Dwingeloo zijn), de opening van de Ouder-Kind-Hike en informatie over de komende dagen.
.
Gezien de wandeling toch een tijd in beslag neemt wordt er op zaterdagavond voor jullie gekookt zodat er rustig gegeten kan worden waarna het avondprogramma start.
De ouder brengt het kind op een bepaald moment naar bed; alle slaaptenten staan in de buurt van de plaats waar de ouders zitten, zodat ze een oogje (en oortje) in het zeil kunnen houden terwijl hun kind slaapt.
Als ook de oudste kinderen op bed liggen hebben de ouders nog alle tijd om nader kennis te maken onder het genot van een drankje en een klein spelletje om het kampvuur, totdat het ook voor hen bedtijd is.

Zondag
Op zondagmorgen wordt na het opstaan door ons het ontbijt verzorgt, waarna het programma van die dag begint.
Door verschillende indianen tegen te komen gedurende het kamp en tijdens de Hike vinden 
de Bevers/Welpen de onderdelen  van de Totempaal terug en kan het feest gered worden.
Deze indianen zijn op verschillende locaties van het indianendorp te vinden met een Centrale lunch op locatie
Hier willen we nog niet te veel van verklappen, maar het wordt een dag vol thema, een hike en leuke opdrachtjes
Terug op de overnachtingsplaats is er even wat tijd voor je zelf voor wij de ingrediënten voor de maaltijd uitdelen, zodat jullie met zijn tweeën op jullie eigen brandertje kunnen gaan koken. Daarna is er voor de liefhebbers een avondspel en kampvuur.
Als de kinderen in bed liggen kunnen de ouders rond het kampvuur weer bijkletsen onder het genot van een drankje.

Maandag
Na het ontbijt en het afbreken van de tent leggen we alle bagage klaar voor het vervoer.
Het laatste deel van de hike kan beginnen na het ochtendspel…

Door middel van een Kaart beslissen jullie zelf je route naar de lunchpost en Dwingeloo.
Terug aangekomen op Dwingeloo zal de OKHD-sluiting plaatsvinden.
Na de OKHD-sluiting eten we met zijn allen de Slot Hap, kan de bagage opgehaald worden, nog even tijd om afscheid te nemen, telefoonnummers en/of e-mailadressen uit te wisselen.
En dan zit de OKHD van 2020 er om 15.30 uur weer op.
Om 17:00 uur is dan voor de deelnemers die willen blijven wachten, de centrale sluiting met alle HIT-Dwingeloo deelnemers.

Hopelijk kunnen jullie terugkijken op een fantastisch avontuur.